FotoFun

Alla inlägg under oktober 2012

Av Julia o Isabell - 21 oktober 2012 16:33

Dagens bild:

 

Dagens låt:

Ja det var då veckans dagens inlägg. Videon är kanske lite konstig och låten är ganska gammal men ändå bra tycker jag, och därför blev det dagens låt. Bilden är kanske inte så mycket anorlunda från förra veckans men jag har inget bra redigerings pogram nu när picknick är nerlagt så jag använder paint så det är svårt att göra bilderna olika. Men som ni kanske märkte så finns det nu en katergori för bara dagens inläggen så om man är intresserad av att läsa bara dessa inlägg så kan man göra det.

Men det var nog allt just nu kanske kommer det ett till inlägg idag men bara kanske. Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 20 oktober 2012 19:18

Hej !!!


Jag är ledsen att jag inte bloggat på några dagar nu men det är så att jag varit i tyskland. Vi åkte dit i fredags och kom hem för ungefär en timme sen. Och i torsdags var det ju slöjd klubb. Så jag och Ida och Olga var hemma hos Olga. Först spelade vi "just dance 3" och efter det gjorde vi choklad pudding. Och på vägen till slöjd klubben så skulle Ida in och köpa en sak på "guldfynd".  Så hittade jag ett jätte fint halsband med en panda. Så skulle Ida köpa den också och när vi kom ut gav hon den till mig    Världens bästa Ida     Så jag köpte lite saker till både Ida och Olga i tyskland. Kan tyvärr inte berätta vad eftersom Olga läser bloggen. På slöjd klubben gjorde vi kuddfodral som jag säkert kommer visa någon gång, kanske imorgon.

Det finns inte så mycket mer att säga för i Tyskland handlade vi bara men jag visar en bild på min panda.

 

Min älskade panda   

Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 17 oktober 2012 18:20

Hejsan


Idag skulle jag ju igentligen röngta handen men istället så pratade vi bara lite. Men jag ska röngta handen men det dröjer en månad ungefär. Ni kanske undrar varför jag ska röngta handen, jo det är såhär att jag är väldigt kort för min ålder så dom ska kolla vad det beror på. Doktorn vi pratade med idag sa att hon trodde att jag skulle växa och bli runt 160 sedan. Men idag i skolan hade vi också idrott. Först som uppvärmining körde vi bollplätt. Efter det delade dom in oss i två grupper och alla fick ett nummer. Sedan skulle nummer 1 passa till 2 och 2 till 3 och så vidare. Sedan körde vi att varje lag hade några koner på en bänk som andra laget skulle skjuta ner. Så vi skulle skjuta ner andra lagets koner och dom våra. Och dem som vält ner flest koner vinner. Man skulle skjuta ner konerna med en boll om ni undrar. 

 

Gammal bild bara så ni vet.

Vi ses / Isabell




Av Julia o Isabell - 16 oktober 2012 18:49

Hej !!!!


Idag i skolan hade vi bad. Så vi tog en buss till badhuset och badade lite. Först fick vi göra en övning där man skulle livrädda varandra. Så man gick ihop två och två. Så turades man om att livrädda varandra med livboj. Jag och Olga körde och det gick ganska bra fast Olga fick hjälpa till lite när jag skulle rädda henne för jag var för svag   Sen var vi klara och fick bada fritt. Det känns lite onödigt att köra oss till badhuset och göra en övning och sedan bada fritt !!! Imorgon ska jag röngta handen   Skriver mer om det imorgon.

 

Har ingen annan bild att visa så jag tar den ;)

Hejdå / Isabell

Av Julia o Isabell - 15 oktober 2012 18:20

Hej


Idag hade vi idrottsdag. Det var sådär kul men vi fick i alla fall sluta tidigare.  Dom sa att bussen skulle komma två gånger och hämta oss eftersom hela 4-6 skulle med. Så jag och min kompis Ida kom inte med på första bussen. Vilket jag tyckte var kul för då slipper vi lite idrott men när jag insåg att vi skulle stå och vänta i rengret blev jag sur   Men till slut kom bussen och då visar det sig att alla inte får plats i den heller. Men jag och Ida kom på men Olga och hennes kompis fick vänta på nästa buss. Stackars dom !!!

 

Jag har ingen bild att visa så jag tar en bild från när jag och mamma var på promdenad för några veckor sedan.

Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 14 oktober 2012 16:25

Hej !!!


Jag och Olga hade tråkigt så vi klädde ut oss och tog bilder. Jag bestämde vad Olga skulle vara och Olga bestämde vad jag skulle vara.

Det blev rätt så knäppa bilder så ni får se dem själva. Och om ni vill se Olgas utklädningar kan ni gå in på www.aglo.bloggplatsen.se

 

Här ska jag vara en galen dvärg

 

Här ska jag vara en diva

 

Jag vet inte vad man ska kalla det men jag ska vara en såndär som dansar i svart hatt och med en käpp men vi hade ingen svart hatt så det fick bli en rosa istället. Vi ses / Isabell





Av Julia o Isabell - 14 oktober 2012 15:05

Dagens bild:

 

Dagens låt:

Ja då gjorde jag en ny sak som jag sett på andra bloggar. Jag kommer nog inte göra det varje dag trots att det heter "dagens..." men jag ska försöka göra det en gång i veckan. Bilderna på bilden eller vad man ska kalla det blev lite suddiga men det tog jätte långt tid att göra bilden. Jag fick till och med ta hjälp av pappa. Just nu är jag med Olga.........vad mer finns det att säga ???

Vi ses / Isabell


Av Julia o Isabell - 13 oktober 2012 16:30

Hej !!!


Nu hade jag tänkt tipsa om ett sjukt roligt spel vid namn..."rullande djur".


Spelet går ut på att ta sig igenom ett landskap av backar med sitt djur och samla stjärnor. För att få högre poäng så ska du göra stunttrick. Men var försiktig ditt djur kan lätt bli skadat om du rullar för snabbt eller för hårt. Dock finns det komstymer som man låser upp genom att göra stunt trick som du kan skydda ditt djur med. Du kan inte bara låsa upp kostymer utan nya djur också. Från början är du en uggla men jag tänker inte avslöja vad du kan låsa upp utan det får du se själv. För att byta djur eller sätta på sig en kostym ska du i menyn klicka på alternativ knappen. Om du sedan för musen öven en kostym kan du även se vad just den kostymen är bra till. Nu kanske du tror att det är frid och fröjd om du nu rullar försiktigt och har en kostym. Men då har du fel för det finns hinder på vägen som du måste rulla över och det finns även en sak som heter "keep moving" som kommer fram om du inte rör dig. Den kommer börja räkna och när den räknat klart förlorar du. Men om "keep moving" kommer fram kan du hindra det genom att börja rulla igen. Du styr men piltangenterna och behöver aldrig hoppa utan bara rulla dig fram.

 

Jag kunnde inte ta bild när djuret rullade så jag fick ta det som det ser ut när man startar.


Plus och minus:


+ Det är ett kul spel och bra tidsfördrift


- Det är väldigt lätt att bli skadad


Länk:

http://www.spela.se/spel_/Rullande-djur.html


Betyg:

           


Vi ses / Isabell

Presentation


Hej och välkommna till vår blogg!

Vi är två tjejer som gillar att blogga vi heter Isabell och Julia och vi bloggar om allt möjligt, hoppas att ni gillar bloggen och stannar kvar ♥

Fråga mig

110 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du bäst om ?
 Långa inlägg
 Korta inlägg
 Båda !!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Julia o Isabell


Ovido - Quiz & Flashcards