FotoFun

Alla inlägg under oktober 2012

Av Julia o Isabell - 27 oktober 2012 17:05

Hej ;-)


Innan idag kom jag på att det var länge sedan vi gjorde ett mode inlägg. Och jag är ganska nöjd med dagens kläder om jag får säga det själv. Dagens kläder är i alla fall lite höstiga i känslan tycker jag. Den grå och röda färgen möts liksom och utstrålar höst känsla.

 

Det var pappa som tog bilden så ni får skylla på honom om ni tycker bilden är dålig. Om ni undrar vad det svarta är så är det pappas byxor ;) Här kommer i alla fall köpt-listan:


Klänning: C&A (finns i Tyskland vet ej om det finns i Sverige)


Legins: Har ingen aning har aldrig sett dem förr !!!


Under tröjan: C&A (finns i Tyskland vet ej om det finns i Sverige)


Halsband: Mamma har gjort det   


Diadem: Vet ej


Har föresten planerat klart morondagens dagens... inlägg. Nu väntar jag bara på att det ska bli söndag så jag får skriva det.

Ha det så bra / Isabell





Av Julia o Isabell - 27 oktober 2012 15:07

Hejsan :)


Nu har jag precis varit ute och tagit hand om Fluff. Först städade jag hans bur som vanligt men denna gången var det lite svårt eftersom Fluff hade bestämt sig för att sitta kvar i buren. Det var inga problem när jag städade ovan våningen men när jag skulle kratta under våningen så fick jag bära ut honom. Sedan skulle vi hoppa lite med det nya hindret men då vägrade Fluff göra som jag ville så det slutade med att jag fick kamma honom och sedan sätta in honom i buren. Pappa trodde att han kanske inte såg så mycket för all päls och därför inte ville hoppa. Så imorgon ske vi klippa hans ansiktshår och öva lite hoppning och går det inte då så gör jag det någon annan dag på lovet.

 

En halloween bild jag gjorde innan idag.

Ha det så bra / Isabell

Av Julia o Isabell - 26 oktober 2012 16:21

´Hej   


Nu lagom till halloween så hade jag tänkt göra ett litet inlägg. som ni kanske vet är det ju halloween på onsdag så nu har jag suttit och redigerat några halloween bilder i paint. Jag tog bilderna från google och så har jag klippt om dom lite så bilderna är från början inte mina.

 

 

Jag blev väldigt nöjd med resultatet men vad tycker du ???

Hejdå / Isabell

Av Julia o Isabell - 26 oktober 2012 15:42

Hejsan !!


Idag hade vi redovisning på tekninken. Det känndes lite pirrit att berätta om sina uppfinningar inför alla 5:or och 4:or men jag tror det gick bra. Nu hade jag tänkt berätta lite mer om hopphinderet som jag gjorde åt Fluff i träslöjden.

 

Så ser det då ut. Jag valde att ha en "pinne" att hoppa över men man kan förstås ha fler om man vill. Som ni ser sitter det små pluggar i hål som jag borrat ut. Dessa är till för att lägga "pinnen" på, och på så sett välja hur högt han ska hoppa. Men det är viktigt att han hoppar mot pluggarna och inte i från. Om han hoppar mot och han skulle missa hindert så faller det ju bara ner men om han skulle hoppa i från och missa så kan han ju snava och skada sig. Så det är väldigt viktigt vilket håll han hoppar i från !!!


Nu har ju höst lovet också börjat. Jag tycker det känns ganska skönt, vad tycker ni ???

Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 25 oktober 2012 19:27

Hej :-)


Idag på slöjd klubben gjorde vi armband av garn så vi fick knyta och knåpa lite ;) Har nästan precis kommit hem har bara ätit och övat inför redovisningen imorgon. Hoppas det går bra   men jag tror det. I alla fall blir det inget långt inlägg men jag vill också berätta att vi hade redovisning på slöjden idag i skolan så jag fick ta hem mitt hopphinder. Så det kommer bilder imorgon men nu en jätte söt video:

Jag hittade det på en annan blogg som heter www.fokis.se bra blogg enligt mig men videon är i alla fall jätte söt. Ni kanske inte såg hela och tror det är en leksak, men nej det är det inte !!!

om du inte tror mig kan du spola fram till slutet och se vad som händer så förstår du. Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 24 oktober 2012 18:27

Hallå !!!


Idag har vi haft gympa. Vi spelade fotboll och det var ganska kul faktiskt. Sedan på klubben sa dom att vi skulle få "hemligt besök" och det visade sig vara två poliser som heter Anna och Martin. Dom har även varit med lite i 112-på liv och död. Så dom berättade lite om sin utrustning och visade polisbilen sedan fick vi också ställa lite frågor. Imorgon är det slöjd klubb och vi ska redovisa teknink temat på fredag så jag måste öva på det. Så det betyder ingen bloggning om jag inte snor Olgas dator förstås.

Här kommer en bild på mina nya skor som jag köpte i fredags när vi var i tyskland:

 

Det syns nog vilken färg jag gillar :)

Vi ses kanske imorgon / Isabell

Av Julia o Isabell - 23 oktober 2012 18:52

Hej :)


Idag har jag varit på sjukhuset och tagit blodprov. Jag vet inte riktigt varför men jag pratade med en doktor för en vecka sedan ungefär om min korta längd så sa hon att jag skulle ta det. Dem tog fyra rör blod och dom skulle kolla fyra saker tror jag så det var kanske inte så konstigt. Det gjorde lite ont men dom stack bara en gång sedan satte dom fast en sak som liknar en fjärill så att dom kan fylla flera rör med bara ett stick. Sedan fick jag välja något ur en hylla. Det fanns massa saker som plast figurer och pennvässare. Men jag valde ett lila suddigum med en gris på. Här är en bild på en liten lampa på mitt rum:

  

Vi ses / Isabell

Av Julia o Isabell - 22 oktober 2012 18:50

Hej <3


Nu hade jag tänkt berätta lite mer om kuddfodralet jag gjorde på slöjd klubben i torsdags. Först fick vi rita mönstret på ett papper som skiss och sedan på ett annat papper som går att stryka fast på tyg. Jag valde prickar så jag behövde inte skissa först utan bara klippa ut prickar. Men ni ska dock inte klippa ut själva pricken utan det innanför så man får pricken som ett hål istället. Sedan stryker du fast pappret och väljer en färg. Men glöm inte lägga ett papper under innan du målar så det inte går igenom !!! Jag vet dock inte om man måste ha en speciell färg för det här men jag tror det. När jag målat mina prickar färgade jag händerna med färg och tryckte på tyget så det blev ett hand avtryck. När jag kände mig klar med trycket på kuddfodralet lade jag ett papper där jag målat och strök jag i fem minuter med ett strykjärn. Sedan drar du bort pappret och tar ut det du stoppade in och så har du ett fnt fodral att sova på :) Såhär blev mitt:

 

Bra eller dåligt ???

Vi ses / Isabell


Presentation


Hej och välkommna till vår blogg!

Vi är två tjejer som gillar att blogga vi heter Isabell och Julia och vi bloggar om allt möjligt, hoppas att ni gillar bloggen och stannar kvar ♥

Fråga mig

110 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du bäst om ?
 Långa inlägg
 Korta inlägg
 Båda !!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Julia o Isabell


Ovido - Quiz & Flashcards