FotoFun

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Julia o Isabell - 3 januari 2013 19:35

Tänkte visa lite bilder på tomtarna och granarna jag fixat i spelet jag skrev om i förrgår. Om ni inte minns kan ni läsa det här:

http://fotofun.bloggplatsen.se/2013/01/02/9243468-mobilspel-hair-xmas/

Här kommer bilderna:

     

Den sista gjorde jag i en jätte bra app som heter Pic collage. Vi ses snart / Isabell  

Av Julia o Isabell - 3 januari 2013 12:30

Nu är det dags att presentera dagens mobilspel som är TocaMonsters. Spelet går att ladda ner i app store men jag är nästan säker på att det inte finns i google play. Det finns en gratis version och en som kostar 15 kronor. Gratis versionen heter TocaMonsters och den för 15 kronor heter Toca Kitchen. Men den jag ska skriva om nu är TocaMonsters. I spelet ska du laga mat åt hungriga monster. Det finns ingen tidspress eller någon som säger vad du ska göra, du får göra vad du vill ! Såhär ser det ut när du startar:

 

Här klickar du som vanligt på startknappen. Då kommer det här upp:

 

Här ska du välja vem du vill laga till. Du kan alltid ändra dig senare. Det finns tyvärr bara två att välja mellan men det räcker nog. När du valt det ska du välja vad du vill vad du vill tillaga.åt ditt monster.

 

Du kan välja mellan det som finns i kylen på bilden. Du kan välja två saker om du vill. Du bara drar dem till hans tallrik. Sedan kan du välja hur du vill tillaga det. Du kan göra ett antal grejer men inte med två saker samtidigt. Så du kan tillexempel inte mixa ihop två saker.

 

Det du ser här uppe kan du göra med din mat. Men som sagt kan du inte tillaga två saker samtidigt. Så nu är det bara prova sig fram och se vad monstert tycker om för mat. Jag gjorde lite köttfärs som exempel.

 

Som ni ser finns det även salt och peppar. Ni använder dem genom att ta dem och skaka dem där ni vill ha dem. För att få monsteret att äta drar ni maten till munen och släpper. Sedan är det bara det roliga kvar, hans reaktion. Om du vill byta gubbe klickar du bara på den lilla dörren i vänstra hörnet. Själv gillar jag detta spel ganska mycket och tycker fler borde ladda ner det. Hoppas ni gillade inlägget och spelet. Ha det bra / Isabell   


Presentation


Hej och välkommna till vår blogg!

Vi är två tjejer som gillar att blogga vi heter Isabell och Julia och vi bloggar om allt möjligt, hoppas att ni gillar bloggen och stannar kvar ♥

Fråga mig

110 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du bäst om ?
 Långa inlägg
 Korta inlägg
 Båda !!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Julia o Isabell


Ovido - Quiz & Flashcards