FotoFun

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Julia o Isabell - 1 januari 2013 13:40

Nu är det dags att fortsätta mobilspels veckan med ett välkänt spel nämligen Temple run. Temple run finns till både IPhone och android och är helt gratis.  I spelet är du en utforskare som jagas av elaka apor. På vägen ska du ta dig förbi hinder och samla mynt. Jag tänkte börja med att visa hur det ser ut när du startar.

 

Först ser det ut såhär. Som med alla spel klickar du först på play.

 

Då kommer din gubbe springa ut ur en liten tunnel med aporna bakom sig. Som sagt finns det några antal hinder som jag tänkte gå igenom nu. Sedan finns det också tre olika områden som jag också kommer gå igeom senare.

 

Den stånende trädstammen är ett ganska vanligt hinder som du ska hoppa över. det gör du genom att dra fingret uppåt.

 

Den liggande trädstammen ska också hoppas över och förekommer rätt ofta.

  

Det förfallna templet är nog det vanligaste hindret och ska också hoppas över.

 

Den överväxta trädstammen är lite ovanligare men kommer också rätt ofta. Mest på stenområdet som det står mer om längre ner. Detta hinder ska duckas under. Detta gör du genom att dra fingret neråt.

   

Dessa hinder är dem mest ovanliga och ganska lika eftersom man både kan ducka och hoppa över dem.  Som ni ser på bilden ovan så finns det även mynt att samla. För att ta mynt vickar du telefonen åt rätt sida så gubben springer mer åt antingen höger eller vänster. Men ibland måste man svänga lite mer, som ni ser på tredje bilden. Det gör ni genom att dra fingret åt det håll gubben ska svänga. Så om du ska svänga åt höger dra fingret mot höger. Nu tänkte jag visa dem olika världarna.

 

Det absolut vanligaste området är templet som ni har sett på dem flesta andra bilder.

 

Stenområdet är väldigt smalt så det är svårt att få tag på mynt, men det går.

 

Träområdet är väldigt bra för att samla mynt. Om jag inte redan gjort det tydligt behöver man inte bestämma vilken värlid man ska spela i och det går inte heller. Utan alla världar finns i samma spel och du kommer dit förr eller senare. Som ni sett på alla bilder så finns det en liten mätare i vänstra hörnet. Det är en mynt-mätare, och när den är fylld får du en liten pusselbit som du får poäng för.


Det var nog det mesta om temple run, för lite vill man ju ta reda på själv  . Men om ni undrar något kan ni bara fråga.

Ha det så bra / Isabell


Av Julia o Isabell - 1 januari 2013 11:30

Pappa tog precis ut granen och nästan alla barr föll av. Några i vardagsrummet och några på trädecket.

   

Ni ser själva alla gröna barr. Det var lite fler innan men mamma sopa undan dem. Igår blev det inget mobilspels inlägg pågrund av att det var nyårsafton, men det kommer ett idag. Så det får bli 6 mobilspel denna veckan istället för 7. Hoppas att det inte gör något ! Ska börja förbereda snart med lite bilder. Vi ses senare / Isabell   


Presentation


Hej och välkommna till vår blogg!

Vi är två tjejer som gillar att blogga vi heter Isabell och Julia och vi bloggar om allt möjligt, hoppas att ni gillar bloggen och stannar kvar ♥

Fråga mig

110 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du bäst om ?
 Långa inlägg
 Korta inlägg
 Båda !!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Julia o Isabell


Ovido - Quiz & Flashcards